Εκλογεσ ΕΟΚ - Ekloges Eok Shmera Bgainei H Nea Dioikhsh Mpasket Ellada Sport Fm Gr Bwinspor Fm 94 6

Ο Παναθηναϊκός ΑΟ εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία τάσσεται στο πλευρό του Άγγελο Παπανικολάου για τις εκλογές της ΕΟΚ. Ανακοίνωση Επιτροπής Πρωταθλημάτων Α2 Γυναικών 10092021.


Nozbinklntcgem

Αναβλήθηκαν οι εκλογές στην ΕΟΚ Η νέα ΚΥΑ που δημοσιοποιήθηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως έβαλε στοπ στις εκλογές της ΕΟΚ που ήταν προγραμματισμένες για την Κυριακή 305 στη Λεωφόρο.

Εκλογεσ ΕΟΚ. Μολονότι η Νομοθεσία αναφέρει ότι οι εκλογές πρέπει να γίνουν μέχρι τις 31 Μαρτίου. Ώρα εκλογών στην ΕΟΚ σήμερα Κυριακή με τους Άγγελο Παπανικολάου Βαγγέλη Λιόλιο και Παναγιώτη Φασούλα να ρίχνονται στη μάχη της κάλπης για τη θέση του επόμενου προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Αυθαίρετη συνάθροιση οι.

Μετά από πολλές αναβολές και αλλαγές η ΕΟΚ γνωστοποίησε ότι στις 12 Σεπτεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι εκλογές με ηλεκτρονική ψηφοφορία. Χωρίς χρονοτριβές ολοκληρώθηκε το ΔΣ. Η ΕΟΚ ενημέρωσε όλες τις Αθλητικές και Τοπικές Επιτροπές πως οι εκλογές που είναι προγραμματισμένες για τις 12.

Οι εκλογές της ΕΟΚ όπως ανακοινώθηκε επισήμως από την Ομοσπονδία αναβάλλονται για τις 23 Μαΐου. Να συμπεριλάβει η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ στον εκλογικό κατάλογο άμεσα ενόψει των εκλογών τα 44 σωματεία είτε να ανακοινώσει νέα αναβολή των εκλογών με το επιχείρημα ότι δεν προλαβαίνει να προβεί σε αυτή την διαδικασία. Οι εκλογές της ΕΟΚ θα διεξαχθούν μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας με την προσωρινή διοίκηση να αποστέλλει σχετικό έγγραφο προς τις Επιτροπές και τα σωματεία.

Η προσωρινή διοίκηση της Ομοσπονδίας μπάσκετ παραπλανά τα μέλη της και τα εκθέτει σε υγειονομικό κίνδυνο. Αποχαιρέτησε τους πάντες ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. επεισόδιο έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης 0709 στην πολύπαθη διαδικασία.

Η ΕΟΚ ενεργοποίησε την επιλογή της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας 14 ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛAΔΑΣ 18082021 - 1349. της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ για την ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων για τις εκλογές. Υποψήφιοι πρόεδροι Αποδόσεις Βέβαια ο Γιώργος Βασιλακόπουλος επιθυμούσε οι εκλογές να γίνουν με φυσική παρουσία μέσω μιας γενικής συνέλευσης σε έναν μεγάλο χώρο όπως το ΟΑΚΑ αλλά το αίτημα του.

Αναβλήθηκαν οι εκλογές της ΕΟΚ με απόφαση της αστυνομίας. O υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος μέσω μίας ανακοίνωσης δήλωσε πως δεν πρέπει κανένα μέλος της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ να πάει ενάντια στην απόφαση του δικαστηρίου. Πλέον δύο είναι τα επικρατέστερα σενάρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υποψήφιοι για την θέση του προέδρου στην ΕΟΚ είναι τρεις και είναι φυσικά οι Παναγιώτης Φασούλας Άγγελος Παπανικολάου και Βαγγέλης Λιόλιος. Αναβλήθηκαν οι εκλογές της ΕΟΚ με. Νέο επεισόδιο στο σίριαλ με τις εκλογές της ΕΟΚ καθώς προκύπτουν νέα δεδομένα μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου να δικαιώσει τα 44 σωματεία που έκαναν προσφυγή προκειμένου να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου στις.

Με ηλεκτρονική ψηφοφορία και όχι δια ζώσης θα διεξαχθούν τελικά οι εκλογές της ΕΟΚ. Αντώνης Καλκαβούρας 6 Μαΐου 2021 - 2109. To10gr - 28052021 1229.

Προσφυγή στο Πρωτοδικείο κατέθεσε σύμβουλος του Παναγιώτη Φασούλα έχοντας ως στόχο το μπλοκάρισμα των εκλογών όπως κατήγγειλε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ Άγγελος Παπανικολάου. Γιατί μόνο με θαύμα θα γίνουν στις 30 Μαϊου. Για λόγους ασφαλείας η αστυνομία αποφάσισε να αναβάλλει τις εκλογές της ΕΟΚ που ήταν προγραμματισμένες για την Κυριακή 30 Μαΐου στη Λεωφόρο.

Καθώς οι εκλογές πρέπει να γίνουν. Αναδιοργάνωση του οργανογράμματος της ΕΟΚ και διαχωρισμός του σε δύο γενικούς τομείς. Οι εκλογές της ΕΟΚ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα διεξαχθούν κανονικά στις 12 Σεπτεμβρίου παρά το γεγονός ότι η παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα είχε κάνει προσφυγή κατά των 73 άλλων σωματείων.

Ανακοίνωση για τη ΓΣ της ΕΟΚ 10092021. Ο Παναθηναϊκός στο πλευρό του Άγγελου Παπανικολάου. Η μη ενεργοποίηση της προσωρινής διοίκηση ως προς την κατεύθυνση και τα προαπαιτούμενα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας οδηγούν με.

α Αθλητικό τμήμα με επικεφαλής ένα στέλεχος από Ελλάδα ή. Νέα αναφορά του Αυγενάκη για τις εκλογές της ΕΟΚ.


Ffxsiwtvxy7upm


Uy Pp38ulqd7nm


Oi Ekloges Ths Eok Exoyn Anablh8ei Dixws Logo Ki Aitia In Gr


Ekloges Eok Thn Pempth H Apofash Toy Prwtodikeioy Yellow Radio


Ekloges Eok Shmera Bgainei H Nea Dioikhsh Mpasket Ellada Sport Fm Gr Bwinspor Fm 94 6


3jshxz64uo5eqm


Ekloges Eok Oi Neoi Sysxetismoi Meta Thn 3h Ypopshfiothta Blog Antwnhs Kalkaboyras Gazzetta


Eok


Ekloges Eok Eftase H Megalh Wra Gia To Ellhniko Mpasket


Stis 28 Martioy Oi Ekloges Ths Eok Panionia Idea Gr


0ftb35ficl Pnm


Rbgia68jovgxim


Bzi2mbijuccxsm


Zba5p4paeqwgm


O9dakz4qzvcgpm


7cdglwc6skhnkm


Den Einai Psema Shmera Oi Ekloges Sthn Eok Hlektronika H Diadikasia


Ekloges Eok Oi Ypopshfioi To Fabori Kai Prwth Fora Kanonikes Ekloges Maksports Gr


9 N4m0ds3l8svm

LihatTutupKomentar